StartDuiken, hét PADI 5* IDC Center!

Als PADI 5* IDC Center is duikschool StartDuiken actief in het opleiden van (nieuwe) duikers. Ook zijn wij het aanspreekpunt voor zowel beginnende als ervaren duikers op het gebied van uiteenlopende opleidingen, specialities en duik- en snorkelmaterialen. StartDuiken staat bekend als beste duikschool (‘PADI’, ‘DAN’) in de regio. Al meer dan 25.000 duikers zijn je voorgegaan. Benieuwd naar hun ervaringen? Je leest ze op onze reviews-pagina.

De beste duikschool in de regio

Ons enthousiaste team van ervaren ‘(Assistent)Instructeurs’, ‘Divemasters’ en ‘Course Directors’ verzorgen opleidingen en cursussen voor zowel beginnende als gevorderde duikers, van ‘Open Water’ voor de beginners tot aan ‘Staff Instructeur’ voor de gevorderden. Ons grote aanbod van opleidingen biedt onder andere de mogelijkheid om kinderen vanaf 12 jaar op te leiden binnen het ‘Seal Team’.

Winkel en webshop

Door onze jarenlange ervaring in de duiksport weten wij precies wat iedere duiker en snorkelaar niet mag ontbreken. Daarom bieden wij in onze fysieke winkel en online webshop een breed assortiment van duikmaterialen aan. Dit uitgebreide en uiteenlopende assortiment is met zorg geselecteerd op de allerbeste kwaliteit. Daarnaast kun je bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan diverse materialen. Klik hier om naar de StartDuiken-webshop te gaan.

Laatste nieuws?

Op de hoogte blijven van leuke ontwikkelingen, nieuwe activiteiten, belangrijke mededelingen en acties op het gebied van de duiksport? Lees dan ons laatste nieuws.