Open Water Diver

Aanmelden voor deze opleiding? Gebruik dan het aanmeldformulier aan de onderzijde van deze pagina of neem contact met ons op voor meer informatie.

Zoek je avontuur, ontspanning en plezier? De ‘Open Water’ opleiding is dé eerste volwaardige stap in je sportduikcarrière. De StartDuiken-deelnemers leren op een leuke, veilige maar bovenal vertrouwde manier te duiken tot een maximale diepte van 18 meter. Kom alles te weten over de procedures die de duiksport veilig maken. Ook leren wij je graag alles over de duikmaterialen.

Na het afronden van de ‘Open Water Diver’ opleiding ontvang je het duikbrevet. Met dit brevet mag je samen met je buddy zelfstandig duiken. Dit is de eerste stap van jouw duikcarrière, waarna je je kennis verder kunt verbreden met onze vervolgopleidingen.

Deze opleiding bestaat uit drie theorielessen met theorie-examen, vijf praktijklessen in het zwembad en vier buitenwaterduiken.

Meld je aan voor deze duikopleiding

Je kunt je aanmelden voor deze opleiding door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, anders kunnen wij je aanmelding niet in behandeling nemen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen en verdere informatie met je te delen.

Ervaar je problemen tijdens het invullen van het formulier? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Wij informeren je graag over deze en alle andere opleidingen, zodat je weet wat je kunt verwachten en achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan contact op met StartDuiken door ons contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een ‘Introductieduik’ of voor een bezoekje aan onze winkel in Zoetermeer.

Meld je nu aan

Aanmeldingsformulier

Om je zo aanmelding te kunnen verwerken vragen we je het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een asterisk (*) gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Populaire opleidingen

Informatie

Soort opleiding: Basisopleiding
Duur: 5-6 weken
Kosten:

€599,- Groep
€799,- Privé

Leeftijd: Minimaal 10 jaar
Inclusief: Toegang zwembad, Duikuitrusting, Lesmateriaal, (exclusief masker en snorkel)
Exclusief: Medische keuring

Zwembad

Zwembad De Veur

Bekijk hun website
Prismalaan 40, 2718 CX
Plan je route via Google Maps