Open Water Referral

Aanmelden voor deze opleiding? Gebruik dan het aanmeldformulier aan de onderzijde van deze pagina of neem contact met ons op voor meer informatie.

Alvast starten met je ‘Open Water’ opleiding in Nederland, zodat je sneller je duikbrevet binnen hebt op je vakantiebestemming en kunt gaan genieten van avontuurlijke duiken in tropische wateren? Dan is de Open Water Referral opleiding wat voor jou. Tijdens deze opleiding voltooi je voorafgaand aan je reis alle vereiste theorie- en zwembadlessen. Na afloop ontvang je een deelcertificaat van StartDuiken, die je meeneemt naar jouw vakantiebestemming. Hierna hoef je alleen nog vier buitenwater duiken te maken. Zo leer je alle theorie en skills op een gedegen Nederlandse wijze en maak je de buitenduiken is het tropische water, waar je maar wilt!

Zorg dat je tijdig begint met deze opleiding. Geef ons op voorhand aan wanneer je van plan bent op reis te gaan. Wij kunnen je dan adviseren wat het beste moment is om te starten. Hiermee kunnen we voorkomen dat je te vroeg, of te laat begint aan deze opleiding.

Mocht je tijdens de ‘Referral’ opleiding de smaak te pakken hebben en toch de hele ‘Open Water’ opleiding bij StartDuiken Zoetermeer willen afronden? Dat is dan geen enkel probleem en dien je aan te geven bij je duikinstructeur. Tegen een meerprijs kan je dan bij ons alsnog de volledige opleiding afronden.

Brevetteringskosten worden apart in rekening gebracht door de duikschool waar je de opleiding af gaat ronden.

 

Meld je aan voor deze duikopleiding

Je kunt je aanmelden voor deze opleiding door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, anders kunnen wij je aanmelding niet in behandeling nemen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen en verdere informatie met je te delen.

Ervaar je problemen tijdens het invullen van het formulier? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Wij informeren je graag over deze en alle andere opleidingen, zodat je weet wat je kunt verwachten en achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan contact op met StartDuiken door ons contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een ‘Introductieduik’ of voor een bezoekje aan onze winkel in Zoetermeer.

Meld je nu aan

Aanmeldingsformulier

Om je zo aanmelding te kunnen verwerken vragen we je het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een asterisk (*) gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Populaire opleidingen

Informatie

Soort opleiding: Basisopleiding
Duur: 2-5 weken
Kosten:

€450,- Groep
€619,- Privé

Leeftijd: Minimaal 10 jaar
Inclusief: Toegang zwembad, Duikuitrusting, Lesmateriaal
Exclusief: Medische keuring

Zwembad

Zwembad De Veur

Bekijk hun website
Prismalaan 40, 2718 CX
Plan je route via Google Maps