Opfrisduik

Aanmelden voor deze opleiding? Gebruik dan het aanmeldformulier aan de onderzijde van deze pagina of neem contact met ons op voor meer informatie.

Het is fijn om je weer prettig en vertrouwd in de onderwaterwereld te voelen als je laatste duik alweer een tijd geleden is. Daarom raden wij een opfrisduik aan of een deelname aan ons ‘ReActivate’ programma.

De opfrisduik:

De vaardigheden uit de ‘Open Water Diver’ opleiding worden versneld onder de loep genomen. We lopen kort de theorie door en je krijgt een uitgebreide briefing om alle tekens en veiligheidsregels weer op te frissen. In het zwembad maak je een duik met een instructeur en we nemen de belangrijkste oefeningen met je door die horen bij de ‘Open Water’ opleiding.

De ‘Opfrisduik’ duurt één avond en is optioneel uit te breiden met een extra avond.

Het ‘ReActivate’ programma

Het ‘ReActivate’ programma is dé perfecte manier om je kennis en vaardigheden van de ‘Open Water Diver’ opleiding op te frissen. Het voordeel van dit programma is dat het aanpasbaar is op jouw niveau, of het nu gaat om een paar kernpunten of de gehele basis. In het programma leer je verschillende duikscenario’s en neem je beslissingen die je kennis van de duikveiligheidregels testen. Bestudeer je onderwerpen in je eigen tempo en ga dieper in op de materie.

In het zwembad oefen je met de instructeur alle belangrijke duikvaardigheden die je wilt herhalen. Het ‘ReActivate’ programma duurt één avond. Na dit programma ontvang je een nieuw brevet, waarmee je kunt aantonen dat je er weer klaar voor bent om te gaan duiken.

Meld je aan voor deze duikopleiding

Je kunt je aanmelden voor deze opleiding door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, anders kunnen wij je aanmelding niet in behandeling nemen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen en verdere informatie met je te delen.

Ervaar je problemen tijdens het invullen van het formulier? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Wij informeren je graag over deze en alle andere opleidingen, zodat je weet wat je kunt verwachten en achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan contact op met StartDuiken door ons contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een ‘Introductieduik’ of voor een bezoekje aan onze winkel in Zoetermeer.

Meld je nu aan

Aanmeldingsformulier

Om je zo aanmelding te kunnen verwerken vragen we je het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een asterisk (*) gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Populaire opleidingen

Informatie

Soort opleiding: Basisopleiding
Duur: 2-3 uur
Kosten:

€55,-

Leeftijd: Minimaal 13 jaar
Vereisten: Duikbrevet
Inclusief: Toegang zwembad, Duikuitrusting, Privébegeleiding
Meenemen: Zwemkleding, T-Shirt

Zwembad

Zwembad De Veur

Bekijk hun website
Prismalaan 40, 2718 CX
Plan je route via Google Maps