Scuba Diver

Aanmelden voor deze opleiding? Gebruik dan het aanmeldformulier aan de onderzijde van deze pagina of neem contact met ons op voor meer informatie.

Als ‘Scuba Diver’ duik je tot 12 meter diepte, onder begeleiding van een instructeur. Dit maakt duiken toegankelijk voor mensen die de voorkeur hebben om met een groep onder begeleiding te duiken. Ook maakt deze opleiding het duiken voor mensen met beperkte tijd toegankelijk.

De opleiding bestaat uit de eerste drie theorie- en zwembadmodules van de ‘Open Water Diver’ opleiding en de eerste twee buitenwaterduiken. Er zit geen theorie-examen bij de opleiding van ‘Scuba Diver’, wel moeten de drie hoofdstukken uit het boek/ e-learning met succes worden afgerond.

Meld je aan voor deze duikopleiding

Je kunt je aanmelden voor deze opleiding door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, anders kunnen wij je aanmelding niet in behandeling nemen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen en verdere informatie met je te delen.

Ervaar je problemen tijdens het invullen van het formulier? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Wij informeren je graag over deze en alle andere opleidingen, zodat je weet wat je kunt verwachten en achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan contact op met StartDuiken door ons contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een ‘Introductieduik’ of voor een bezoekje aan onze winkel in Zoetermeer.

Meld je nu aan

Aanmeldingsformulier

Om je zo aanmelding te kunnen verwerken vragen we je het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een asterisk (*) gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Populaire opleidingen

Informatie

Soort opleiding: Basisopleiding
Duur: 2-3 weken
Kosten:

€379,- Groep
€569,- Privé

Leeftijd: Minimaal 10 jaar
Inclusief: Toegang zwembad, Duikuitrusting, Lesmateriaal
Exclusief: Medische keuring

Zwembad

Zwembad De Veur

Bekijk hun website
Prismalaan 40, 2718 CX
Plan je route via Google Maps