Snorkelen

Aanmelden voor deze opleiding? Gebruik dan het aanmeldformulier aan de onderzijde van deze pagina of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je goed leren snorkelen? Bij onze ‘Snorkel’ specialty leer je onder begeleiding van een instructeur in het zwembad de belangrijkste technieken. De opleiding is opgebouwd uit twee lessen: de ‘Beginselen van het snorkelen’ en ‘Snorkelen voor gevondenen’.

Bij de ‘Beginselen van het snorkelen’ leer je gewend te raken aan de snorkeluitrusting, de techniek van de vinslag, de juiste snorkelhouding om goed door te zwemmen maar ook hoe je gemakkelijk de snorkel leeg kunt blazen.

Bij de ‘Snorkelen voor gevordenen’ leer je de verschillende manieren van het te water gaan, diep in het water te duiken door middel van een hoekduik, de dolfijnslag maar ook leren wij je hoe je langer onder water kunt blijven.

De snorkellessen kunnen wekelijks gevolgd worden in zwembad ‘De Veur’ in Zoetermeer.

Meld je aan voor deze duikopleiding

Je kunt je aanmelden voor deze opleiding door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, anders kunnen wij je aanmelding niet in behandeling nemen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen en verdere informatie met je te delen.

Ervaar je problemen tijdens het invullen van het formulier? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Wij informeren je graag over deze en alle andere opleidingen, zodat je weet wat je kunt verwachten en achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan contact op met StartDuiken door ons contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een ‘Introductieduik’ of voor een bezoekje aan onze winkel in Zoetermeer.

Meld je nu aan

Aanmeldingsformulier

Om je zo aanmelding te kunnen verwerken vragen we je het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een asterisk (*) gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Populaire opleidingen

Informatie

Soort opleiding: Basisopleiding
Duur: 1 uur
Kosten:

€35,- per onderdeel

Leeftijd: Alle leeftijden
Inclusief: Toegang zwembad
Meenemen: Zwemkleding, T-Shirt, Snorkelset

Zwembad

Zwembad De Veur

Bekijk hun website
Prismalaan 40, 2718 CX
Plan je route via Google Maps