Divemaster

Aanmelden voor deze opleiding? Gebruik dan het aanmeldformulier aan de onderzijde van deze pagina of neem contact met ons op voor meer informatie.

De ‘Divemaster’ opleiding van StartDuiken is de eerste stap naar een professionele carrière in de duiksport. In ongeveer drie maanden leer je hoe je met studenten in opleiding dient om te gaan. In het theoretische gedeelte van deze opleiding wordt je kennis over duiken en opleiden naar een hoger niveau gebracht.

Na dit theoretische stuk kan de ‘Divemaster’ in opleiding beginnen met het begeleiden van studenten in het zwembad, maar ook in het buitenwater. Tijdens de opleiding is een begeleidende instructeur verantwoordelijk voor de ‘Divemaster’ in opleiding. Dit houdt in dat alles onder direct toezicht van een instructeur plaatsvindt. Hierdoor is de opleiding tot ‘Divemaster’ intensief, veeleisend, maar bovenal erg leuk. Het ‘Divemaster’ programma is verdeeld in drie onderdelen: ontwikkeling van watervaardigheden, kennisontwikkeling, praktische toepassing en een praktijkstage.

Meld je aan voor deze duikopleiding

Je kunt je aanmelden voor deze opleiding door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, anders kunnen wij je aanmelding niet in behandeling nemen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen en verdere informatie met je te delen.

Ervaar je problemen tijdens het invullen van het formulier? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Wij informeren je graag over deze en alle andere opleidingen, zodat je weet wat je kunt verwachten en achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan contact op met StartDuiken door ons contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een ‘Introductieduik’ of voor een bezoekje aan onze winkel in Zoetermeer.

Meld je nu aan

Aanmeldingsformulier

Om je zo aanmelding te kunnen verwerken vragen we je het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een asterisk (*) gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

IDC opleidingen

Informatie

Kosten opleiding

Contact