EFR Instructeur en CFC Instructeur

Aanmelden voor deze opleiding? Gebruik dan het aanmeldformulier aan de onderzijde van deze pagina of neem contact met ons op voor meer informatie.

EFR Instructeur: Emergency First Response
CFC Instructeur: Care For Children

Wanneer je PADI instructeur wilt worden, moet je eerst EFR instructeur zijn. Deze opleiding geven wij altijd in combinatie met een IDC, zodat het hele programma in één keer kan worden uitgevoerd en je ook direct als instructeur aan de slag kunt.

De opleiding duurt anderhalve dag. Je moet hiervoor in het bezit zijn van een eerste hulp brevet reanimatie en eerste hulp, niet ouder dan 24 maanden.

Mocht je dit niet hebben, neem dan contact op, zodat we je in kunnen plannen in één van de EFR cursussen.

Inhoud van de cursus

  • Presentaties over het programma en het leren lesgeven
  • Workshop: aanleren van vaardigheden
  • Presentaties over het orgraniseren van een EFR/CFC cursus en marketing
  • Schriftelijk examen

Deelnamevereisten

– EFR primaire en secundaire zorg (of gelijkwaardig) niet ouder dan 24 maanden. (Care For Children sterk aanbevolen)

Kosten

De prijs van een EFRI cursus is € 315. Deze kosten zijn exclusief materiaal en lidmaatschapskosten / brevetteringskosten voor EFR. Kijk voor meer informatie naar ons prijsoverzicht.

Meld je aan voor deze duikopleiding

Je kunt je aanmelden voor deze opleiding door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, anders kunnen wij je aanmelding niet in behandeling nemen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen en verdere informatie met je te delen.

Ervaar je problemen tijdens het invullen van het formulier? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Wij informeren je graag over deze en alle andere opleidingen, zodat je weet wat je kunt verwachten en achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan contact op met StartDuiken door ons contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een ‘Introductieduik’ of voor een bezoekje aan onze winkel in Zoetermeer.

Meld je nu aan

Aanmeldingsformulier

Om je zo aanmelding te kunnen verwerken vragen we je het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een asterisk (*) gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

IDC opleidingen

Informatie

Kosten opleiding

Kijk voor meer informatie over de kosten naar ons prijsoverzicht of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder.

Contact