Staffen / Audit PADI instructeursopleiding

Aanmelden voor deze opleiding? Gebruik dan het aanmeldformulier aan de onderzijde van deze pagina of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wanneer je Master Instructor of zelfs Course Director wit worden, kan het meelopen / meehelpen bij een IDC je goed ondersteunen. Tijdens een IDC neem je als gebrevetteerd Stafinstructeur deel aan de opleiding. Gedurende deze opleiding zal de Course Director met je samenwerken en jouw vaardigheden om instructeurs op te leiden evalueren en eventueel waar nodig verbeteren.

Deelnamevereisten

  • Je bent IDC Staf Instructor met lesbevoegdheid

Kosten

Staffen van een IDC kost € 319. Deelname mogelijkheden zijn afhankelijk van het aantal IDC kandidaten en overige aanwezige IDC Staf kandidaten. Dit ter beoordeling van de Course Director.

Master Instructor

Master Instructor is geen te volgen opleiding maar een ervaringsbrevet. Voor de precieze vereisten verwijzen we naar het PADI Instructor Manual.

EFR Instructor Trainer

Deze training wordt alleen door PADI gegeven. Het is één van de eisen om deel te mogen nemen aan de Course Director Training Course. Zie voor de details het PADI Instructor Manual.

Course Director

Course Director is het hoogst haalbare brevet. De precieze eisen vind je in het PADI Instructor Manual en op de PADI Pro Site. De cursus wordt tweemaal per jaar door PADI gegeven. Mocht je hierover vragen hebben, kan horen wij dat graag. Wij zullen dan samen met jou kijken hoe de weg richting Course Director in jouw geval zou kunnen lopen.

Meld je aan voor deze duikopleiding

Je kunt je aanmelden voor deze opleiding door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, anders kunnen wij je aanmelding niet in behandeling nemen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen en verdere informatie met je te delen.

Ervaar je problemen tijdens het invullen van het formulier? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Wij informeren je graag over deze en alle andere opleidingen, zodat je weet wat je kunt verwachten en achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan contact op met StartDuiken door ons contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een ‘Introductieduik’ of voor een bezoekje aan onze winkel in Zoetermeer.

Meld je nu aan

Aanmeldingsformulier

Om je zo aanmelding te kunnen verwerken vragen we je het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een asterisk (*) gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

IDC opleidingen

Informatie

Kosten opleiding

Kijk voor meer informatie over de kosten naar ons prijsoverzicht of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder.

Contact