Rescue Diver

Aanmelden voor deze opleiding? Gebruik dan het aanmeldformulier aan de onderzijde van deze pagina of neem contact met ons op voor meer informatie.

De ‘Rescue Diver’ opleiding is erg belangrijk als het gaat om het uitbreiden van de kennis en ervaring van een duiker. Zo leren deze duikers niet alleen om zich om henzelf te bekommeren, maar denken zij ook na over de veiligheid en het welzijn van andere duikers in potentiële moeilijkheden. Daarnaast wordt er geleerd om problemen te voorkomen, hoe om te gaan met stressvolle situaties, ingewikkelde noodgevallen en alle technieken daaromheen.

Een aantal dingen die aan bod komen zijn het behandelen van bijvoorbeeld kramp, hyperventilatie, paniek en uitputting. Verder worden er reddingsmethoden aan de oppervlakte en onder water aangeleerd, het coördineren van ongevallen en het terugvinden van een vermiste duiker.Om de opleiding af te ronden moet je in

het bezit zijn van een EHBO-diploma met reanimatie of een ‘Emergency First Response’ (EFR) brevet. Deze opleiding is ook te volgen bij StartDuiken.

De opleiding ‘Rescue Diver’ is een plezierige uitdaging die het zelfvertrouwen van de duiker optimaliseert.

Meld je aan voor deze duikopleiding

Je kunt je aanmelden voor deze opleiding door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, anders kunnen wij je aanmelding niet in behandeling nemen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen en verdere informatie met je te delen.

Ervaar je problemen tijdens het invullen van het formulier? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Wij informeren je graag over deze en alle andere opleidingen, zodat je weet wat je kunt verwachten en achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan contact op met StartDuiken door ons contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een ‘Introductieduik’ of voor een bezoekje aan onze winkel in Zoetermeer.

Meld je nu aan

Aanmeldingsformulier

Om je zo aanmelding te kunnen verwerken vragen we je het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een asterisk (*) gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Populaire opleidingen

Informatie

Soort opleiding: Vervolgopleiding
Duur: 5-6 weken
Kosten:

€429,-

Leeftijd: Minimaal 12 jaar
Vereisten: Advanced duiker, EFR / EHBO
Inclusief: Toegang zwembad, Lesmateriaal
Exclusief: Medische keuring, Duikuitrusting

Zwembad

Zwembad De Veur

Bekijk hun website
Prismalaan 40, 2718 CX
Plan je route via Google Maps