Over ons

Over ons

Sinds 1 januari 2022 is StartDuiken overgenomen door het vrolijke koppel Dominique en Angela Patuel. Zij zijn beide ondernemers, ieder met hun eigen karakteristieke eigenschappen.

De passie van Dominique Patuel is jaren geleden begonnen tijdens een proefduik in Egypte. Vervolgens heeft hij diverse duikopleidingen gevolgd en is hij nu een ervaren ‘Dive Master’. Van zijn passie heeft hij zijn beroep kunnen maken door de succesvolle duikwinkel DivePost Zoetermeer voort te zetten onder de naam StartDuiken, samen met zijn vrouw Angela. Hij is hét gezicht van StartDuiken.

Angela Patuel heeft al van jongs af aan een passie voor retail. Ze is communicatief erg vaardig dankzij haar jarenlange ervaring als manager van een winkel in Zoetermeer. Adviseren en verkopen kan zij daarom als geen ander. Daarnaast biedt zij een ondersteunende rol bij het verzorgen van de duikopleidingen.

StartDuiken is een totaal concept met voor ieder wat wils. Het volgen van opleidingen, (online) winkelen in de winkel aan de Wattstraat of deel uit maken van het duikteam.

Bezoek onze webshop of breng een bezoek aan de winkel en maak kennis met ons en de magische onderwaterwereld. Wij hopen je graag te zien in de winkel of bij een van onze duikopleidingen.

Liefs,
Dominique & Angela

StartDuiken, Hét opleidingscentrum en dé Duikwinkel in de regio

Bij StartDuiken staat het opleiden van duikers centraal, vanaf ‘Open Water’ voor beginners tot aan ‘Staff Instructeur’ voor gevorderden. We hebben onder andere een theorielokaal, uitgebreide zwembadfaciliteiten, een vulstation, lesmateriaal en de benodigde duikuitrustingen.

In onze winkel en webshop bieden wij voor duikers en snorkelaars een ruime keuze aan duikmaterialen. Ons uitgebreide assortiment met uiteenlopende merken is zorgvuldig geselecteerd door ons team van ervaren duikprofessionals. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor duikadvies in onze sfeervolle winkel in Zoetermeer.

Daarnaast beschikken wij over twee vulstations, één voor lucht, (200 en 300 bar) en één voor speciale gassen (nitrox 200/300 bar en zuurstof.) Natuurlijk is er ook een watervoorziening om de duikspullen te spoelen.

Naast de (online) verkoop van ons uitgebreide assortiment voorzien wij onze klanten graag van een extra goede service. Zo kun je bij ons terecht voor het keuren van persluchtcilinders en de jaarlijkse service van ademautomaten.

Daarnaast organiseren wij met ons actieve en hechte duikteam regelmatig bijzondere activiteiten.