Reviews

Ervaringen van onze cursisten en klanten

Wij zijn erg trots op onze mooie reviews, geschreven door tevreden cursisten en klanten. Achter elke review gaat een unieke ervaring schuil. Beoordelingen en ervaringen helpen anderen om te kiezen voor StartDuiken. Natuurlijk zijn wij ook erg benieuwd naar jouw ervaring. Deel jouw ervaring en lees over de ervaringen van anderen op onze Facebookpagina of via Google.

Reviews bekijken

Reviews op Facebook
Reviews op Google

Wat mensen zeggen over StartDuiken

Vriendelijke diveshop

Vriendelijke diveshop met deskundig en relaxed personeel. Nadruk ligt op voorlichting zonder directe verkoopdruk. Ondanks beperkte oppervlakte groot assortiment. Ook een prima adres voor (PADI) duikopleidingen.

Hans Damen
Goed/ uitgebreid assortiment

Leuke mensen in de winkel, kennis van zaken, vriendelijk en een goed/ uitgebreid assortiment! Mijn vaste winkel op het gebied van duikspullen!

Paul Knörr
Gepassioneerde mensen

ALLES wat je van een duiksport onderneming verwacht, met vriendelijke gepassioneerde mensen. Goede service en een ongedwongen sfeer! Maar pas op !!! Als dealer in gecomprimeerde onderwaterlucht en alles wat daarbij komt kijken zorgt Dive Post Zoetermeer voor een verlangen naar meer van dat goedje: lucht uit een duikfles!

Simon Blanken
Vriendelijke en deskundig

Vriendelijke diveshop met deskundig en relaxed personeel. Nadruk ligt op voorlichting zonder directe verkoopdruk. Ondanks beperkte oppervlakte groot assortiment. Ook een prima adres voor (PADI) duikopleidingen.

Koen Mertens
Deskundig en klantgericht

Zeer deskundig en klantgericht familiebedrijf. Ze hebben oog voor detail en in hun enthousiasme informeren ze je in de diverse mogelijkheden. Ooit is een batterij van mijn lamp na 10 duiken stuk gegaan, zonder gedoe kreeg ik een nieuwe batterij.

Roy van Noort
Naar volle tevredenheid

In 2011 ben ik in aanraking gekomen met de duiksport en Divepost Zoetermeer heeft mij tot het niveau van Instructeur geholpen. Naar volle tevredenheid zorgen Rob en het team van Divepost voor een gezellige en persoonlijke ambiance. Ik heb het hier al jaren naar mijn zin.

Daniel V