Dive Post Zoetermeer gaat verder als StartDuiken

Sinds 1 januari 2022 is StartDuiken overgenomen door Dominique en Angela Patuel. Beide gepassioneerde ondernemers met ieder hun eigen karakteristieke eigenschappen. Angela is al sinds jongs af aan te vinden in de Retail. Verkopen zit haar in het bloed. Het adviseren en administreren doet ze met veel passie en overgave. Dominique is dan weer een duiker met hart en ziel. Hoe mooi was het dan ook om van een hobby een beroep te maken. Zo kon dit dynamische duo het stokje over nemen van de oude eigenaren. Met het doorvoeren van de nieuwe naam StartDuiken is nu dit leuke duik bedrijf een feit. Opleidingen, Online winkelen of in de winkel aan de Wattstraat, deel uit maken van het team StartDuiken, het is een totaal concept voor ieder wat wils.

Stap eens binnen om kennis te maken met een van de eigenaren of met de magische onderwater wereld, duikend of snorkelend, het is allemaal mogelijk. In zwembad de Veur wordt iedere zondagavond gedoken door enthousiaste team leden en door cursisten die hun wereld willen verruimen.

Wij geven opleidingen van beginnende duiker t/m instructeur. Het zijn PADI en DAN opleidingen. Wij beschikken over een mooi ruim theorielokaal in onze fris ingerichte winkel, welke is voorzien van de modernste presentatie hulpmiddelen. De perfecte locatie voor het volgen, geven en voorbereiden van opleidingen en cursussen.

Wij verkopen producten en materialen van de o.a. volgende merken: Apeks, Aqualung, Bare, Cressi, Garmin, Impact, Intova, IslandTribe, Mares, McNett, O’Three, Ocean Reef, Oceanic, Scubapro, Seac, Sealife, Shearwater, Suunto, Tecline, Trident, Tusa, Typhoon en Ursuit. Wist je dat al meer dan 25.000 mensen je voor zijn gegaan? Indien je vragen hebt staat onze klantenservice voor je klaar, klik hier voor meer informatie of hier om contact

Deel deze blog